Badkamer renoveren Amsterdam

Wilt u graag uw badkamer renoveren Amsterdam? Dan kan Sani-Dump Amsterdam u helpen! Als totaal aanbieder op het gebied van badkamers kunt u uw droombadkamer gaan realiseren bij Sani-Dump. Hoogwaardige A-merk producten tegen absolute bodemprijzen. Dat is wat u kunt verwachten bij Sani-Dump.

Maak vandaag nog een showroomafspraak via de website!

Sani-Dump helpt u!

Wij begrijpen als geen ander dat het lastig kan zijn de eerste stap in dit grote traject te zetten. Wij helpen u daar dan ook graag bij. Met ervaren ontwerpers gaan wij samen met u kijken naar uw wensen en de mogelijkheden binnen de ruimte. Wij zoeken naar passende oplossingen en geven u een eerlijk en gedegen advies.

Het 3D ontwerp bestaat uit de volgende stappen;

Aller eerst te beginnen met de specificaties en uw wensen in kaart te brengen. Als we dit alles hebben doorgenomen gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn in de ruimte. Niet elke ruimte is namelijk hetzelfde en er zijn veel verschillende afmetingen van de producten. Door alle producten in de gratis 3D tekening te zetten kunnen we een goede ruimte indeling maken. Het voordeel hiervan is dat u gemakkelijk kunt schuiven en wij de verschillende mogelijkheden direct kunnen laten zien. Ten slotte voegen we de kleuren en materialen toe. En dan heeft u een fantastisch beeld hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien!

Tips badkamer renoveren Amsterdam

Bij het renoveren van uw badkamer is het natuurlijk belangrijk dat u binnen budget blijft. Maar naast het budget is het ook belangrijk goed te kijken naar wat u mist in uw huidige badkamer of wat u graag anders zou willen. Zit u bijvoorbeeld met een schuin dak en weet u niet goed wat u hiermee aan moet? Wat dacht u van een dakkapel, om meer ruimte en licht te krijgen. Is een dakkapel een te grote stap? Dan is dit de perfecte plek om opbergruimte te creëren.

Kortom, wij hebben genoeg tips om u te helpen bij het renoveren van uw badkamer. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak via de website. Wilt u meer weten over Sani-Dump? Neem dan ook eens een kijkje op onze Facebook pagina.

Uw badkamer renoveren begint bij Sani-Dump!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Amsterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amsterdam