Badkamer renovatie Leeuwarden

Alles voor uw badkamer renovatie Leeuwarden vindt u bij Sani-Dump! Want voor de gehele renovatie van uw badkamer kunt u terecht bij Sani-Dump Amersfoort. Wilt u graag uw badkamer een upgrade geven door bijvoorbeeld nieuw sanitair, nieuwe tegels of door het vervangen van uw douche? Dan is Sani-Dump Leeuwarden uw partner! U vindt bij ons sanitair, badkamermeubelen, betegeling en nog veel meer! Van verschillende A-merken zoals onder andere Duvarit, Bruynzeel en VT wonen hebben wij een uitgebreide collectie. Zo slaagt u bij Sani-Dump altijd. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak!

Sani-Dump Leeuwarden

Zoals hierboven aangegeven kunt u bij Sani-Dump Leeuwarden terecht voor alles op het gebied van badkamers. Niet voor niets zijn wij een badkamer speciaalzaak. Weet u nog niet precies hoe u de renovatie wilt aan wilt pakken? Of welke kleine wijziging u moet doen om uw badkamer er weer uit te laten zien als nieuw? Dan gaan wij samen met u kijken naar wat de mogelijkheden zijn binnen de ruimte. Lees snel verder hoe wij u hiermee van dienst kunnen zijn!

Wij kunnen de renovatie voor u in beeld brengen doormiddel van een gratis 3D ontwerp! Dit is geheel vrijblijvend en gratis. Daarnaast krijgt u zo pas echt inzichtelijk hoe de ruimte eruit komt te zien en wat de mogelijkheden zijn. Maak vandaag nog een afspraak en ga aan de slag!

Tips badkamer renovatie Leeuwarden

Bij het renoveren van een badkamer komt heel wat kijken. Er duiken geregeld onverwachte problemen op en ook de kostprijs ligt vaak hoger dan verwacht. Om de renovatiewerken vlot en aangenaam te laten verlopen, kunt u heel wat voorbereidend werk uitvoeren. Maak een planning op en kijk na wat vernieuwd moet worden en hoeveel dit ongeveer zal kosten. Begin altijd eerst met het maken van een grondplan en ruimte indeling.

Dit kunnen wij samen met u in de winkel doen. De kostprijs van een badkamer renovatie hangt af van twee belangrijke factoren: de materiaal- en meubelkeuze en de prijs.

Bij Sani-Dump slaagt u altijd voor A-merken tegen absolute bodemprijzen! Hierdoor kunt u een badkamer renoveren binnen ieder budget! Wilt u meer tips hierover? Bekijk dan ook eens onze inspiratiepagina op de website!

Tot zien bij Sani-Dump Leeuwarden!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Leeuwarden

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!