Badkamer renovatie Groningen

Bent u bezig met een badkamer renovatie Groningen? Kom dan eens langs bij Sani-Dump Groningen. Bij ons vindt u alles voor uw nieuwe badkamer. Van baden en inloopdouches tot aan kranen en tegels. Het is een ingrijpende keuze in huis; de badkamer renoveren. Niet alleen is dit een tijdrovende klus, maar ook een behoorlijke investering. Maar niet bij Sani-Dump! Bij ons slaagt u binnen ieder budget. Waarom? Bij Sani-Dump vindt u hoogwaardige kwaliteit A-merken tegen absolute bodemprijzen. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Sani-Dump voor uw badkamer

Bij Sani-Dump slaagt u voor alles op het gebied van badkamers. Ook voor uw badkamer renovatie Groningen. Naast een ruime collectie hebben wij ook altijd een collectie die helemaal up-to-date is. Wij volgen de trends op de voet en hebben hierdoor een variërende en nieuwe collectie. Wilt u meer weten over de badkamertrends van dit moment? Lees dan snel verder!

Trends badkamer renovatie Groningen

Het is de ruimte waar u uzelf klaar maakt voor een nieuwe dag, en de plek waar u tot rust komt voordat u gaat slapen: de badkamer. Van tanden poetsen tot optutten voor een avondje uit tot een badderfestijn met de kleintjes – de badkamer is een belangrijke plek in uw dagelijkse leven. Daarom is het belangrijk de renovatie op de juiste manier te volbrengen. En de stijl en uitstraling is hierbij ook belangrijk.

Een grote trend die voorlopig nog helemaal blijft zijn veel natuurlijke elementen. Zowel in kleurgebruik als in materiaal. Zo is hout in toenemende mate aanwezig in de badkamer. Ook de kleur groen verschijnt steeds vaker in de badkamer! Dit kunnen subtiele elementen zijn zoals een groen badmatje of groene handdoeken maar je mag ook rustig een groene palm in de badkamer plaatsen. Gelukkig kan je met wat kleine aanpassingen ook al een hele andere sfeer creëren. Bijvoorbeeld met accessoires of textiel. Wilt u meer tips voor het renoveren van uw badkamer? Bekijk dan ook eens onze inspiratiepagina. Of kom gezellig langs in de showroom!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Groningen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!