BADKAMER renovatie DEN HAAG

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij badkamer renovatie Den Haag? Dan moet u bij Sani-Dump zijn! Wij zijn een sanitair en tegel winkel in Den Haag, waar we ook een uitgebreide showroom hebben. Wij verkopen alles wat u nodig heeft om een nieuwe badkamer volledig in te richten. Kom bij ons langs als u vragen heeft of als u graag meer informatie wilt over de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder. We zijn elke dag geopend dus u bent altijd bij ons welkom om langs te komen.

Voor vragen kunt u ook contact opnemen of een afspraak maken!

Badkamer renovatie Den Haag | Sani-Dump staat voor u klaar!

Bij Sani-Dump snappen we heel goed dat het budget een belangrijk punt is als het gaat om een badkamer renovatie. Daarom hebben wij ons assortiment bewust opgedeeld in verschillende prijsklassen. Zo kunt u met elk budget bij ons terecht.

Sani-Dump staat al jaren bekend als dé sanitair en tegelspecialist. We verkopen producten van de A merken Villeroy & Boch, Grohe en Duravit, maar dan altijd tegen de scherpste prijzen! U vindt uw nieuwe badkamer dus nergens goedkoper.

Vind u het lastig om zelf een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden die de ruimte in uw huis te bieden heeft? Dan maken wij graag een persoonlijk 3D ontwerp voor u op. We gaan aan de hand van uw wensen en eisen aan de slag om een zo goed mogelijk ontwerp te creëren waar u nog jaren plezier van kunt hebben!

Neem contact op

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Daarnaast bent u met uw vragen ook van harte welkom in onze winkel, die elke dag van de week geopend is. Tot ziens bij Sani-Dump!

P.s. volg ons voor meer inspiratie op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Den Haag

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Den Haag