Badkamer renovatie Amersfoort

Alles voor uw badkamer renovatie Amersfoort vindt u bij Sani-Dump! Want voor de gehele renovatie van uw badkamer kunt u terecht bij Sani-Dump Amersfoort. U vindt bij ons sanitair, badkamermeubelen, betegeling en nog veel meer! Van verschillende A-merken zoals onder andere Duvarit, Bruynzeel en VT wonen hebben wij een uitgebreide collectie. Zo slaagt u bij Sani-Dump voor elke type badkamer!

Sani-Dump helpt u!

Een badkamer renoveren is een grote klus. Er moet aan veel gedacht worden en vaak vallen de kosten hoger uit dan gebudgetteerd. Maar niet bij Sani-Dump! Door onze standaard lage prijzen slaagt u binnen elk budget! Wij kijk samen met u naar de mogelijkheden. Zowel binnen de ruimte als binnen uw budget. Vaak is er veel meer mogelijk dat u denkt! Maak snel een afspraak bij Sani-Dump Amersfoort.

Een afspraak maken kan als volgt;

Op onze website kunt u gemakkelijk een afspraak maken. Kies de vestiging Amersfoort, selecteer uw gewenste datum en tijd. Na het invullen van uw gegevens wordt uw afspraak bevestigd.

Tips voor uw badkamer renovatie Amersfoort

Wat dacht u van een badkamermeubel. Deze is een essentieel onderdeel van uw badkamer. U gebruik deze waarschijnlijk het vaakst. Daarnaast wilt u ook voldoende opbergruimte voor uw spullen maar ook zo minimalistisch mogelijk. Belangrijk dus om hier een juiste keuze in te maken.

Hier wat tips voor u op een rij;
•  Zo zijn badkamermeubels vaak losse elementen. Houd hier rekening mee. Het meubel zelf
biedt onder de wastafel vaak al veel opbergruimte. Ga voor een mooie hangkast naast uw
wasbak. Voor nog meer opbergruimte.

•  Let op de materiaal en kleur keuze van je badkamermeubel. Gaat u bijvoorbeeld voor een
houten meubel. Dan kunt u deze altijd een ander kleurtje geven mocht u hierop uitgekeken
zijn.

•  Let op de juiste afmetingen van uw badkamermeubel. Maakt u hier met meerder mensen
gebruik van? Ga dan zeker voor een dubbele wastafel. Let altijd goed op de beschikbare
ruimte.

Nu begrijpen wij dat het lastig kan zijn de badkamer te visualiseren. Daarom bieden wij u ook de mogelijkheid voor het maken van een gratis 3D ontwerp. Zo krijgt u een duidelijk beeld hoe de ruimte eruit komt te zien. Wilt u ook graag een 3D ontwerp van uw nieuwe badkamer? Maak dan snel een afspraak via onze website! Wilt u meer weten over Sani-Dump? Neem dan ook eens een kijkje op onze Facebook pagina voor meer leuk nieuws.

De koffie staat voor u klaar, tot snel bij Sani-Dump Amersfoort!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Amersfoort

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak om Amersfoort