BADKAMER PRIJZEN: WAT KOST EEN BADKAMER?

Zodra u toe bent aan een nieuwe badkamer, komen vragen over de badkamer prijzen om de hoek kijken. Logisch, want het is vaak een flinke uitgave. Het antwoord op deze vraag is echter niet zo makkelijk te geven. Het is namelijk net als met meer dingen: ook qua badkamer prijzen kunt u het zo gek maken als u zelf wilt. Bij Sani-Dump zijn we echter wel van mening dat luxe voor iedereen betaalbaar moet zijn. Door ons uitgebreide assortiment zijn we in staat een droombadkamer samen te stellen die past bij uw budget. U weet bovendien vooraf waar u aan toe bent, dus u komt nooit voor verrassingen te staan.

DE LAAGSTE BADKAMER PRIJZEN VAN NEDERLAND

Bij Sani-Dump is de prijs het enige wat we dumpen. Op kwaliteit wordt niet bezuinigd, want u zult in ons assortiment alleen A-merken vinden zoals Grohe, Villeroy & Boch, Geberit, Riho, Hansa, Sphinx en vele andere. Het is nogal wat om te beweren dat je de laagste prijzen van Nederland hebt, maar we kunnen dit bewijzen. Heeft u elders een offerte opgevraagd? Dan kunt u deze meenemen om te zien hoe wij uw droombadkamer nóg goedkoper kunnen aanbieden.

Dit is onderdeel van de formule waarmee wij de snelst groeiende sanitair specialist van het land zijn geworden. Inmiddels hebben we 41 vestigingen verspreid door Nederland, waarvan er vast ook één bij u in de buurt zit.

DE PRIJZEN VOOR UW SPECIFIEKE SITUATIE

De enige manier waarop u antwoordt krijgt op de vraag ‘wat kost een badkamer?’, is door langs te komen in een van de vestigingen van Sani-Dump. U kunt dan door onze showroom lopen om badkamer voorbeelden te bekijken, zodat u precies weet wat u wilt. Vervolgens kunt u met een van onze medewerkers om de tafel gaan zitten. Deze zal vrijblijvend uw wensen uitwerken en u een prijsvoorstel doen.

LAAT U VERRASSEN IN DE SHOWROOM

Door onze jarenlange ervaring, uitgebreide assortiment en lage prijzen hebben we al veel mensen mogen verrassen met de badkamer van hun keuze voor ieder budget. Mogen we dat ook bij u doen? Kom langs in een van de Sani-Dump vestigingen en ervaar het zelf!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!