badkamer portugese stijl

Bent u op zoek naar een badkamer Portugese stijl? Dan bent u bij Sani-Dump zeker aan het juiste adres! Wij zijn al jaren dé badkamerspecialist, en denken graag met u mee over een badkamer in Portugese stijl. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten wij precies hoe we er voor kunnen zorgen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw nieuwe badkamer. Daarnaast vinden wij het ook altijd belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Plan daarom een vrijblijvende afspraak en we gaan met u om tafel om alles duidelijk in kaart te brengen rondom uw nieuwe badkamer!

Bekijk hier alle badkamertrends van 2020!

Badkamer Portugese stijl | Kom naar Sani-Dump!

Een badkamer inrichten is vaak lastiger dan gedacht. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten tegels, kleuren, meubels en modellen dat we heel goed begrijpen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Graag laten wij door middel van een 3D ontwerp aan u zien wat er allemaal mogelijk is in uw badkamer. Uiteraard houden we altijd rekening met uw wensen. Vooraf gaan we namelijk met u in gesprek om al uw wensen en eisen over het ontwerp vast te stellen.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen of gaat dat niet makkelijk? Dan kunt u uw specificaties en wensen ook online aan ons doorgeven. Onze ontwerpers gaan dan met deze gegevens aan de slag om uw droombadkamer te ontwerpen!

Neem contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Daarnaast kunt u ook een afspraak maken, of natuurlijk zonder afspraak langs komen in één van onze showrooms. Tot ziens bij Sani-Dump!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!