Badkamer Pijnacker

Bent u op zoek naar een badkamer Pijnacker? Kom lang bij Sani-Dump in Zoetermeer! Wij beschikken over een groot assortiment aan badkamerbenodigdheden! Niet voor niets zijn wij de sanitair en tegel specialist van Nederland! Bij ons kunt u uiteraard terecht voor de grootste A-merken. Op korte afstand van Pijnacker kunt u ons gemakkelijk bereiken. Benieuwd naar hetgeen wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op of plan een afspraak in! Wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan.

Sani-Dump is uw partner! | Badkamer Pijnacker

Kom langs in onze showroom in Zoetermeer voor de badkamer van uw dromen. Onze medewerkers laten u met liefde en plezier zien wat mogelijk is. Wilt u liever zelf op verkenningstocht uitgaan? Dat kan ook! Bekijk onze A-merken waaronder Grohe, Villeroy & Boch, Geberit, Riho, Hansa, Sphinx en vele andere. Heeft u iets gezien wat u helemaal te gek vindt? Vraag onze specialisten of ze een 3D ontwerp kunnen maken van uw badkamer. Ze zullen met u in gesprek gaan en tegelijkertijd een aanpassingen in het ontwerp doen. Ook laten ze u de mogelijkheden zien. Dit kan geheel vrijblijvend én gratis!

Vraag hier uw afspraak voor een 3D ontwerp aan.

Inspiratie opdoen

Wilt u nog wat meer inspiratie opdoen? Vraag ons inspiratiemagazine aan! Deze is geheel gratis aan te vragen via onze website. Hierin kunt u alle trends ontdekken van dit moment. Ook kunt u de badkamers in onze showroom aanschouwen. Wij zien u graag!

Neem contact op!

Meer informatie ontvangen over uw badkamer Pijnacker? Aarzel dan niet u vragen te stellen. De medewerkers van Sani-Dump staan voor u klaar om u te helpen bij al uw vraagstukken. Ook kunt u een afspraak inplannen om langs te komen in onze showroom. Hier kunt u op uw gemak alle producten bekijken. Graag zien wij u bij Sani-Dump Zoetermeer!

Tot snel!

P.s. volg ons voor meer inspiratie op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Zoetermeer

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Zoetermeer