badkamer outlet zeeland

Bent u op zoek naar een badkamer outlet Zeeland? Dan bent u bij Sani-Dump zeker aan het goede adres! Wij zitten door het hele land, maar hebben ook 2 vestigingen in Zeeland, namelijk in Middelburg en in Terneuzen. In deze vestigingen vind u showrooms waar onze producten staan opgesteld, zodat u alvast kunt ervaren hoe deze er in het echt uit zien. Onze medewerkers adviseren u graag over de juiste materialen, kleuren en afmetingen in uw nieuwe badkamer. We streven er naar om onze klanten zo lang mogelijk te kunnen laten genieten van hun aankoop!

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Badkamer outlet Zeeland – Sani-Dump is uw partner!

Bij Sani-Dump is de prijs het enige wat we dumpen. Op kwaliteit wordt niet bezuinigd, want u zult in ons assortiment alleen A-merken vinden zoals Grohe, Villeroy & Boch, Geberit, Riho, Hansa, Sphinx en vele andere. Het is nogal wat om te beweren dat je de laagste prijzen van Nederland hebt, maar we kunnen dit bewijzen. Heeft u elders een offerte opgevraagd? Dan kunt u deze meenemen om te zien hoe wij uw droombadkamer nóg goedkoper kunnen aanbieden.

Vind u het lastig om zelf keuzes te maken rondom uw nieuwe badkamer? Maak dan gerust een afspraak in één van onze vestigingen. Een adviseur maakt dan tijd voor u vrij, en geeft u uitgebreid advies over de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om gratis en vrijblijvend een 3D tekening te laten maken, zodat u direct een beeld krijgt bij het eindresultaat, nog voor dat dit gerealiseerd is in uw woning!

Kom langs!

Ook zonder afspraak kunt u natuurlijk altijd binnenlopen bij onze vestigingen. Onze verkoopmedewerkers staan u graag te woord, en laten u de verschillende merken en producten zien. Tot ziens bij Sani-Dump!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Middelburg of Terneuzen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!