BADKAMER outlet DEN HAAG

Bent u op zoek naar een badkamer outlet Den Haag? Dan moet u bij Sani-Dump den Haag zijn! Wij zijn gevestigd aan de Wegastraat 25, en we zijn elke dag van de week geopend. Onze medewerkers helpen u graag als het gaat om het uitzoeken van een compleet nieuwe badkamer, maar ook voor een aantal onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met de aankoop die ze doen, daarom denken we graag met u mee over de juiste oplossingen in uw situatie.

Heeft u vragen? Kom langs of neem contact op!

Badkamer outlet Den Haag | Sani-Dump is uw partner!

Vind u het lastig om zelf een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden die uw badkamer te bieden heeft? Wij laten het graag aan u zien. Door middel van een 3D tekening die wij persoonlijk voor u maken, kunnen we heel eenvoudig de mogelijkheden bekijken en aan u laten zien. Zo ziet u direct hoe uw badkamer ingericht kan worden.

Bij Sani-Dump snappen we heel goed dat ook het budget een belangrijke rol speelt bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer. Daarom hebben wij bewust gekozen voor een assortiment in verschillende prijsklassen. Hierdoor kunt u met elk budget bij ons terecht. Daarnaast verkopen wij A merken zoals Villeroy & Boch, Grohe en Duravit, maar altijd tegen bodemprijzen! U bent dus nergens goedkoper uit bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer.

Kom langs of maak een afspraak!

Bij vragen kunt u natuurlijk ook altijd langs komen of contact opnemen, maar u kunt ook een afspraak maken. Wij maken dan tijd voor u vrij waardoor we uitgebreid met u in gesprek kunnen gaan om uw wensen te bespreken. Tot ziens bij Sani-Dump Den Haag!

P.s. volg ons voor meer inspiratie op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Den Haag

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Den Haag