Badkamer outlet Apeldoorn

Op zoek naar een badkamer outlet Apeldoorn? Dan bent u bij Sani-Dump Apeldoorn op de juiste plek! Dit is de sanitair winkel waarbij droombadkamers tot leven komen. Bij ons kunt u terecht voor A-merken van de laagste prijs. Hierbij krijgt u een goede prijs én levert u niet in op kwaliteit. Kom gerust langs in onze ruime showroom in Apeldoorn om al onze producten te bekijken. Hier bieden wij u graag professioneel advies.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op! Wij helpen u graag verder.

Badkamer outlet Apeldoorn | Sani-Dump is uw partner!

Doe inspiratie op in onze showroom en bekijk onze gehele collectie. Zo kunt u zien welke merken wij allemaal hebben en welke items voor een dumpprijs weg gaan! We werken zoals eerder benoemd uiteraard alleen met A-merken waaronder: Grohe, Riho, Villeroy & Boch en Sphinx. Het maakt niet uit of u een laag budget heeft of veel te besteden heeft, bij Sani-Dump hebben we iets voor iedereen. Heeft u een offerte van een andere sanitair winkel met goedkopere prijzen? Laat uw offerte vergelijken en krijg altijd de beste prijs.

Maak gebruik van onze offerte vergelijker.

Laat een 3D ontwerp maken

Ook kunt u een gratis en vrijblijvend 3D ontwerp laten maken door een van onze badkamerspecialisten. Tijdens het ontwerp gaan we met u in gesprek om al uw wensen in kaart te brengen. Wij laten u de mogelijkheden zien en gaan graag aan de slag! Laat uw 3D ontwerp maken. Heeft u nog geen inspiratie op kunnen doen? Download dan ons inspiratiemagazine. Hierin kunt u verschillende badkamer stijlen zien, tips vinden en droombadkamers bekijken.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de badkamer outlet Apeldoorn? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Ook kunt u bellen naar 055-3033900 of een mail sturen naar apeldoorn@sanidump.nl. Liever langskomen in de winkel? Dat kan natuurlijk ook! Wij zien u graag van dinsdag – zaterdag in onze showroom verschijnen. Tot snel!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Maak een showroomafspraak in één van onze vestigingen.

Maak een showroomafspraak