BADKAMER oosterse stijl

Bent u op zoek naar een badkamer oosterse stijl? Dan bent u bij Sani-Dump helemaal aan het juiste adres! Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring in de badkamerbranche, weten wij precies wat op dit moment de trends zijn. De oosterse badkamer past daar zeker tussen! Kom  gerust langs in één van onze vestigingen voor advies, inspiratie of om het assortiment te komen bekijken. We zitten door het hele land dus er zit altijd wel een Sani-Dump megastore bij u in de buurt. We helpen u graag verder!

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk hier alle badkamertrends van 2020!

Badkamer oosterse stijl | Sani-Dump helpt u graag verder

Een badkamer inrichten is vaak lastiger dan gedacht. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten tegels, kleuren, meubels en modellen dat we heel goed begrijpen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Graag laten wij door middel van een 3D ontwerp aan u zien wat er allemaal mogelijk is in uw badkamer. Uiteraard houden we altijd rekening met uw wensen. Vooraf gaan we namelijk met u in gesprek om al uw wensen en eisen over het ontwerp vast te stellen.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen of gaat dat niet makkelijk? Dan kunt u uw specificaties en wensen ook online aan ons doorgeven. Onze ontwerpers gaan dan met deze gegevens aan de slag om uw droombadkamer te ontwerpen!

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om langs te komen bij ons in de winkel. We zitten door het hele land dus er zit altijd wel een Sani-Dump megastore bij u in de buurt. Tot ziens bij Sani-Dump!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!