Badkamer ontwerpen Oud Beijerland

Wilt u graag een nieuwe badkamer ontwerpen Oud Beijerland? Dan kunt u bij Sani-Dump Hoeksche waard goed terecht. Bij ons kunt u niet alleen in onze showroom alle A-merken sanitair tegen bodemprijzen vinden, we helpen u ook graag met een gratis 3D-ontwerp van uw badkamer. Waar wacht u nog op? Kom gezellig langs en laat onze collega’s in overeenstemming met uw wensen uw droombadkamer ontwerpen.

Neem contact met ons op.

Ons assortiment

Naast het ontwerp van uw badkamer kunt u bij ons terecht voor A-merken tegen absolute bodemprijzen. Wij durven dan ook te garanderen dat u deze producten nergens anders goedkoper kunt vinden. Neem de offerte van een van onze mede collega’s mee en wij zullen u het laten zien.

Sani-Dump Hoeksche Waard staat al jaren bekend als dé specialist in sanitair en tegels. In ons zeer uitgebreide assortiment aan badkamer artikelen vindt u altijd wel iets naar wens voor de aankoop van uw nieuwe badkamer.

3D ontwerp | Badkamer ontwerpen Oud Beijerland

In onze showroom in Oud Beijerland kunnen de medewerkers u helpen bij het ontwerp van uw droombadkamer. Heeft u al ideeën die u graag in een tekening tot leven wilt laten komen. Vertel het ons! Wij gaan aan de slag en maken een ontwerp in 3D. Op deze manier kunt u werkelijk beleven hoe het er in het echt uit zou moeten komen te zien. Dit geeft u een goed beeld, wat alleen maar helpt bij uw beslissing om een mooie badkamer te verwezenlijken.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Vragen over een badkamer ontwerpen Oud Beijerland? Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. U kunt Sani-Dump Hoeksche Waard vinden aan de Willem Beukelszstraat 6C in Oud-Beijerland. Elke maandag t/m zaterdag geopend.

Tot ziens bij Sani-Dump Hoeksche Waard!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amersfoort