Badkamer ontwerpen Leiderdorp

Voor badkamer ontwerpen Leiderdorp bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres. Samen met u gaan we uw droombadkamer samenstellen. We geven u een persoonlijk en deskundig advies en helpen u graag verder. Want wij bergrijpen als geen ander dat u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Als ervaren badkamer speciaalzaak hebben wij voor vele uitdagingen gestaan en is niks te gek. Wat u ook zoekt u vindt het allemaal bij Sani-Dump Leiderdorp. A-merken tegen absolute bodemprijzen is wat u kunt verwachten. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak bij Sani-Dump Leiderdorp!

Advies en ontwerp

Bij Sani-Dump geven wij u advies bij het ontwerpen van uw badkamer. Zowel qua indeling als qua stijl en materiaal gebruikt. Er is veel om over na te denken en er moeten vele keuzes gemaakt worden. Maar daar helpen wij u graag bij. Alvast wat tips? Lees dan snel verder!

Tips badkamer ontwerpen Leiderdorp

Heeft u misschien een kleinere badkamer? Ook in een kleine badkamer kunt u optimaal genieten. Een slimme indeling is wel van belang! Zo is een T-opstelling een uitkomst als u een kleine ruimte heeft. Op deze manier kunt u een inloopdouche, een toilet en een wastafel kwijt op een paar vierkante meter. Ook een douchebad is een slimme oplossing als u toch wil genieten van een douche én een bad. Lichte kleuren en materialen, een grote spiegel en handige opbergers bevorderen de ruimtelijkheid in de badkamer. Wilt u dit inzichtelijk? Dan maken wij ter plekke een gratis 3D ontwerp voor u!

Wilt u meer tips? Bekijk dan zeker eens onze inspiratiepagina op de website. Leuke blogs, handige tips en interessante weetjes. Alles om inspiratie op te doen om uw droombadkamer te kunnen ontwerpen.

Tot snel bij Sani-Dump Leiderdorp!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Leiderdorp

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!