Badkamer ontwerpen Leeuwarden

Als u op zoek bent waar u een badkamer ontwerpen Leeuwarden kunt laten doen, dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij van Sani-Dump hebben alles op het gebied van badkamers. Of u nu slechts alleen de betegeling van zoekt of een complete badkamer met alles erop en eraan, Sani-Dump heeft het. Omdat het aanbod groot is begrijpen wij als geen ander dat u hier best een handje bij kunt gebruiken. Bij Sani-Dump kunnen wij een 3D ontwerp voor u maken. Maak vandaag nog een afspraak bij Sani-Dump Leeuwarden voor het maken van een gratis 3D ontwerp!

Sani-Dump ontwerpt uw droombadkamer

Samen met u gaan we op zoek naar uw droombadkamer. We doorlopen alles stappen zorgvuldig van het begin tot het eind. Aller eerst beginnen we met al uw wensen en de mogelijkheden door te nemen. Omdat elke badkamer anders is, is het van belang zorgvuldig naar de technische aspecten te kijken. Vervolgens kijken we welke producten hierbij aansluiten. Zowel qua stijl als qua afmetingen. In ons ruime aanbod is er keus genoeg. Gaat u voor stoer en industrieel? Luxe en design? Of toch landelijk?

Lees snel verder over de trends en stijlen!

Stijlen badkamer ontwerpen Leeuwarden

Opvallend kraanwerk, dat is wat helemaal van nu is! Deze badkamertrend brak al eerder door, maar gaat nog een tijdje mee. Kraanwerk met een gouden of bronzen look. Nog steeds erg mooi in een witte badkamer, waar het kraanwerk de echte eyecatcher mag zijn. Combineer het met een terrazzo vloer voor een jonge uitstraling, of ga voor een stijlvolle combinatie met mat witte badkamermeubels voor een op en top elegant geheel.

Zachtroze en babyblauwe meubels zijn ideaal om een kleine badkamer een ruimere indruk te geven, en verwijzen naar die vrolijke retro badkamers uit de jaren ’50. Kortom, er is keuze genoeg! Welke stijl of producten u ook zoek, wij ontwerpen samen met u uw droombadkamer! Wilt u nog meer weten over de badkamer trends? Bezoek dan ook eens onze inspiratiepagina!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Leeuwarden

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!