BADKAMER ontwerpen hoeksche waard

Wilt u een badkamer ontwerpen Hoeksche Waard? Dat is geen probleem bij Sani-Dump! Kom gerust bij ons langs in onze showroom in Oud-Beijerland. Hier geven wij u genoeg inspiratie, informatie en advies voor uw nieuwe droombadkamer. Bij ons is het ook mogelijk om uw badkamer geheel naar eigen stijl te ontwerpen. Hiervoor plannen we graag een afspraak met u in. Tijdens deze afspraak gaan wij met u in gesprek om uw wensen en eisen in kaart te brengen. Vervolgens maken we samen met u een 3D ontwerp van hoe uw nieuwe droombadkamer er uit moet komen te zien.

Plan direct een afspraak met ons in!

Badkamer ontwerpen Hoeksche Waard | Kom naar Sani-Dump!

Een nieuwe badkamer uitzoeken is vaak nog een hele klus. De badkamer wordt elke dag veel gebruikt dus hij moet wel goed naar uw zin zijn en passen bij het gebruik. Daarnaast is er ook nog eens een oneindige keuze aan materialen, afmetingen, kleuren en indelingen. Daarom snappen wij heel goed dat u het lastig vind om dit allemaal zelf te beslissen.

Wij hebben een zeer uitgebreid badkamer assortiment. We vinden het namelijk belangrijk dat elke klant bij ons iets kan vinden. Naast een uitgebreid assortiment, denken we ook graag met u mee over de mogelijkheden voor uw badkamer als u het zelf lastig vindt om dit in te schatten. Maak online een afspraak in ons filiaal en kom bij ons langs. We maken dan tijd voor u vrij en gaan uitgebreid met u in gesprek.

Kom bij ons langs!

Bij vragen kunt u natuurlijk altijd bij ons langs komen, dit kan ook zonder afspraak. In onze ruime showroom heeft u genoeg inspiratie om te zien wat er allemaal mogelijk is, maar daarnaast kunnen we uiteraard nog veel meer verschillende opties bieden. Tot ziens bij Sani-Dump!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amersfoort