Badkamer ontwerpen Groningen

Wilt u graag badkamer ontwerpen Groningen? Dan bent u bij Sani-Dump Groningen aan het juiste adres. Bij ons kunt u geheel vrijblijvend en gratis een 3D ontwerp laten maken van uw nieuwe badkamer. Aller eerst zetten wij alle wensen en specificaties op een rij. De platten grond wordt getekend het indelen van de ruimte kan beginnen. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt! Daar weten wij bij Sani-Dump alles van! Maak vandaag nog een vrijblijvende showroom afspraak!

Sani-Dump ontwerpt

Door onze jarenlange ervaring hebben wij al vele badkamers voorbij zien komen. Van groot tot klein en van rond tot en met schuine daken. Hierdoor hebben wij op het gebied van ruimte indeling al veel ervaring opgebouwd. Iedereen wilt een badkamer die past bij de rest van het interieur en een ruimte rust uitstraalt. Door de juiste materialen te combineren is dit zeker mogelijk. Lees snel verder hoe u dit kunt doen.

Tips badkamer ontwerpen Groningen

1. Er zijn eindeloos veel badkamermogelijkheden. Om de juiste badkamerstijl te kiezen adviseren wij u om een mood-board te maken, een verzameling van badkamerafbeeldingen die u mooi vindt. Of laat u inspireren door diverse badkamerstijlen op onze inspiratiepagina.

2. Of u nu een kleine of een grote badkamer heeft, voor iedere badkamer is er een geschikte badkamer inrichting. Vaak heeft u al precies voor ogen hoe u uw badkamer wilt inrichten. Wij raden aan om alsnog met ons hiernaar te kijken. Door een 3D tekening te maken van uw nieuwe badkamer komt u soms tot nieuwe inzichten waar u zelf nog niet aan had gedacht.

3. Badkamertegels zijn er in meer dan 5.000 soorten. Daar moet u niet van schrikken! Want voor iedere badkamerstijl is er een selectie van badkamertegels. Zo blijft er genoeg keuze voor iedere badkamerstijl. U kunt eindeloos combineren tussen licht en donker, maar ook tussen glanzend en mat en honderden kleuren.

Dit zijn 3 van de vele tips waar Sani-Dump u graag veder mee helpt. Maak via de onderstaande knop een vrijblijvende showroom afspraak. Tot snel bij Sani-Dump Groningen.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Groningen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!