Badkamer ontwerpen Drachten

Op zoek naar badkamer ontwerpen Drachten? Dan is Sani-Dump dé winkel die u zoekt! Een immens  groot aanbod in sanitair en tegels. Bij Sani-Dump vindt u alles voor uw badkamer. En met een ruim opgezette showroom dé plek om uw nieuwe droom badkamer te ontwerpen. Gevestigd aan de M.L. Kingsingel kunt u samen met onze ontwerpers uw badkamer realistisch maken.

Maak snel een afspraak en kom langs in onze showroom!

Sani-Dump | Badkamer speciaalzaak

Al 24 jaar lang is Sani-Dump uw expert op het gebied van sanitair. Wij hebben veel keuze uit verschillende A-merken zoals onder andere Bruynzeel, Villeroy & Boch en Grohe. U kunt bij Sani-Dump dus alleen maar kwaliteit verwachten. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u bij het ontwerpen van uw droombadkamer. Door middel van een 3D ontwerp kunnen wij uw badkamer realistisch maken!

Meer weten over het 3D ontwerp? Lees dan snel verder.

Badkamer ontwerpen Drachten bij Sani-Dump

Zoals eerder benoemd verkopen wij veel A-merken onder één dak. Dat alles in een grote en ruime showroom. U heeft genoeg ruimte om heerlijk rond te dwalen op uw gemak. Goed om te weten is dat wij graag met u meelopen om u de mogelijkheden te laten zien. Maak een showroomafspraak bij Sani-Dump Drachten. Natuurlijk kunt u ook even binnenlopen. Wij staan altijd voor u klaar!

Maak snel een afspraak

U kunt vrijblijvend een afspraak maken via onze website. Uw afspraak wordt direct bevestigd. In de tussentijd kunt u rustig wat inspiratie op doen op onze website of social media kanalen. Wacht niet langer en ga aan de slag met uw droombadkamer!

Tot ziens bij Sani-Dump Drachten.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Drachten

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Drachten