badkamer ontwerpen den haag

Wilt u een badkamer ontwerpen Den Haag? Dan bent u bij Sani-Dump Den Haag helemaal aan het juiste adres! Wij staan bekend als dé badkamer- en tegelspecialist van Nederland. Ons breed assortiment aan A-merken verkopen wij tegen scherpe prijzen aan onze klanten. Onze showroom is gevestigd aan de Wegastraat 25 en onze deuren zijn elke dag voor u geopend. Of u nou op een woensdag of een zondag langs wilt komen; wij staan altijd voor u klaar.

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen en/of wilt u spreken met een van onze medewerkers? Twijfel niet en maak een afspraak voor een bezoek aan onze vestiging in Den Haag.

Badkamer ontwerpen Den Haag | Sani-Dump is uw badkamerspecialist!

Heeft u sanitaire voorzieningen nodig? Of bent u op zoek naar losse onderdelen voor in uw badkamer? Dan kunt u bij Sani-Dump Den Haag terecht! U kunt onze showroom, gevestigd in Den Haag, bezoeken om inspiratie op te doen voor aanpassingen in uw huidige badkamer of een nieuwe badkamer. Wanneer u zelfs al een specifieke badkamer op het oog hebt, dan kunt u de mogelijkheden met een van onze medewerkers, onder het genot van een bakje koffie, bespreken. U heeft hierbij zelfs de mogelijkheid om een 3D ontwerp te laten maken door een van onze ontwikkelaars. Hierdoor krijgt u een beter inzicht in hoe uw droombadkamer er daadwerkelijk uit komt te zien.

Wij raden u sterk aan om, als u al voorbereidend werk heeft gedaan, een afspraak in te plannen met een van onze medewerkers. Zo bent u ervan verzekerd dat wij u kunnen helpen op de datum en het tijdstip dat u het beste schikt.

Neem contact met ons op!

Wij begrijpen dat u niet zomaar even een badkamer koopt. Kom daarom langs in onze showroom, zodat wij u kunnen helpen met de badkamer ontwerpen Den Haag. Heeft u vooraf nog vragen? Twijfel dan niet en neem alvast contact met ons op. Tot ziens bij Sani-Dump Den Haag!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Den Haag

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Den Haag