Badkamer ontwerpen Capelle a/d IJssel

Zoekt u badkamer ontwerpen Capelle a/d IJssel? Zoek dan niet verder! Want bij Sani-Dump kunt u uw droombadkamer samenstellen. Met een ruim en groot aanbod aan sanitair, badkamermeubelen en betegeling kunt u elke badkamer ontwerpen die u wilt. Van landelijk tot aan design. Niks is te gek! Met onze 24 jaar lange ervaring helpen wij u graag.

Benieuwd wat Sani-Dump nog meer te bieden heeft? Maak een showroomafspraak!

Sani-Dump | Badkamer speciaalzaak

Met veel verschillende A-merken kunt u bij Sani-Dump alleen maar kwaliteit verwachten. Wij zijn zeker geen dumpzaak, maar een speciaalzaak die altijd de laagste prijs aanbiedt. Door middel van ons 3D ontwerp kunnen wij u helpen de keuze makkelijker te maken. Zo krijgt u inzichtelijk hoe uw droombadkamer er daadwerkelijk uit komt te zien.

Meer weten over ons 3D ontwerp? Lees dan snel verder.

3D badkamer ontwerpen Capelle a/d IJssel

Geheel vrijblijvend en gratis kunnen wij voor u een 3D ontwerp maken. Hierin plaatsen wij de door u gekozen producten. We nemen de afmetingen van uw huidige badkamer over en gaan gelijk aan de slag. Want misschien blijkt na het zien van het eindresultaat dat u eigenlijk toch wel de ruimte heeft voor 2 waskommen in plaats van 1. Of wilt u de vloertegels toch over laten lopen in de wand. Deze aanpassingen voeren we gelijk door. Een 3D ontwerp is ideaal als u het lastig vindt u badkamer te visualiseren. En met ons grote aanbod begrijpen wij dat het ook erg lastig kan zijn. Maar met ondersteuning van het 3D ontwerp in combinatie met ons eerlijk en gedegen advies komt u bij Sani-Dump tot uw droombadkamer.

Maak een afspraak

U kunt via onze website een afspraak maken voor het 3D ontwerp. In slechts 3 stappen kunt u uw nieuw badkamer gaan samenstellen. Als u alvast wat inspiratie op wilt doen dan kunt u een kijkje nemen op onze inspiratie pagina. Hier vindt u allerlei handige tips voor uw badkamer. Meet weten over Sani-Dump? Dan kunt u ook altijd een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Capelle a/d IJssel

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak om Capelle aan den IJssel