Badkamer ontwerpen Aalsmeer

Op zoek naar Badkamer ontwerpen Aalsmeer ? Dan is Sani-Dump Aalsmeer dé winkel die u zoekt! Een onwijs  groot aanbod in sanitair en tegels. En met een ruim opgezette showroom en ruim 24 jaar ervaring is Sani-Dump Aalsmeer dé plek om uw nieuwe droom badkamer te ontwerpen. Gevestigd aan de Lakenblekerstraat 21. Voor uw droombadkamer moet u bij Sani-Dump Aalsmeer zijn.

Maak snel een afspraak om u badkamer ontwerpen Aalsmeer van start te laten gaan!

Sani-Dump Aalsmeer

Al 24 jaar lang uw expert op het gebied van sanitair. Met meer dan 41 megastores door heel Nederland is Sani-Dump de snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel van Nederland. Met een groot aanbod en een gedegen advies komt u bij Sani-Dump tot uw droombadkamer. Bij ons kunt u uit gaan van kwalitatieve A-merken tegen een bodemprijs. Want het enige wat wij dumpen zijn prijzen!

Benieuwd hoe we te werk gaan met het ontwerpen van uw badkamer? Lees dan snel verder!

Wij begrijpen als geen ander dat het maken van een keuze qua badkamer nog vrij lastig kan zijn. Maar dan zij wij er voor u! Wij van Sani-Dump blijven altijd up-to-date met de nieuwste badkamertrends.  Zo kunnen wij samen met u opzoek naar uw droombadkamer. Uiteraard kijken wij naar de mogelijkheden die er zijn, zowel in de ruimte als die binnen uw budget. Als ervaren badkamerspecialist kunt u bij Sani-Dump Aalsmeer altijd een eerlijk en gedegen advies verwachten.

Om het allemaal nog realistischer te krijgen kunnen wij een 3D ontwerp maken. Zo krijgt u gelijk een inzichtelijk beeld van hoe uw badkamer er daadwerkelijk uit komt te zien. Wilt u misschien eventuele aanpassingen zoals misschien toch lichte in plaats van donkere tegels? Geen probleem! Dit kunt u dan altijd laten aanpassen.

Wacht niet langer! Kom naar Sani-Dump Aalsmeer

Twijfel niet langer en kom gezellig langs in onze showroom in Aalsmeer. Kijk op de website voor onze openingstijden om een eventuele afspraak te maken. Wilt u nog meer over ons weten? Dan kunt u ook altijd een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Uw afspraak gemaakt en u heeft nog even tijd? Kijk dan eens op onze website bij de inspiratie pagina. Hier kunt u alvast wat inspiratie op doen. Er zijn verschillende tips & tricks te vinden om uw badkamer praktisch int te richten. Maar ook qua stijl.

Tot snel bij Sani-Dump Aalsmeer!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Aalsmeer

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Aalsmeer