Badkamer ontwerp Den Haag

Bent u op zoek naar een winkel waar u terecht kunt voor een badkamer ontwerp Den Haag & omgeving? Dan bent u bij Sani-Dump Den Haag op de juiste plek! Kom langs in onze showroom om inspiratie op te doen en te bekijken wat voor een soort badkamer u graag wilt. Bent u eruit? Laat dan gratis en vrijblijvend een 3D ontwerp maken, zo kunt u echt zien hoe het allemaal gaat worden! Laat u adviseren en geniet van een nieuwe droombadkamer.

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Badkamer ontwerp Den Haag | Sani-Dump staat voor u klaar!

Het is soms best lastig om een goed beeld te krijgen van uw droombadkamer! Daarom bieden wij de mogelijkheid aan om uw badkamer in 3D te laten ontwerpen. Eén van onze badkamerspecialisten gaat met u in gesprek om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw wensen. Aan de hand hiervan gaan wij voor u aan de slag! We laten tussendoor zien wat er nog mogelijk is en welke opties u nog meer heeft. Wanneer de tekening klaar is kunt u een goed beeld krijgen van hoe het er in het echt uitziet.

Laat een 3D ontwerp opstellen

De goedkoopste sanitair & tegel specialist!

In onze showroom vindt u een ruim aanbod aan A-merken tegen echte bodemprijzen. Wij durven u dan ook gerust te garanderen dat u nergens een goedkopere badkamer kunt vinden. Heeft u een offerte elders opgevraagd? Breng deze mee, dan zullen wij u laten zien dat het echt zo is!

Maak gebruik van de offerte vergelijker.

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over een badkamer ontwerp Den Haag? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Dit kunt u doen via het contractformulier of door even te bellen met 070-4129442. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom aan de Wegastraat 25 in Den Haag! Graag tot snel!

P.s. volg ons voor meer inspiratie op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Den Haag

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Den Haag