Badkamer ontwerp Aalsmeer

Voor Badkamer ontwerp Aalsmeer moet u bij  Sani-Dump Aalsmeer zijn! Een immens groot aanbod in kranen, douchewanden, whirlpools, badmeubelen, baden, tegels en nog zoveel meer!  Onze showroom is gevestigd aan de Lakenblekerstraat 21. Voor uw droombadkamer moet u bij Sani-Dump Aalsmeer zijn.

Maak snel een afspraak en kom langs in onze showroom! Koffie staat klaar!

Sani-Dump | Badkamer ontwerp Aalsmeer

Al 24 jaar lang uw expert op het gebied van sanitair. Met meer dan 41 megastores door heel Nederland is Sani-Dump  de snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel van Nederland. Met een groot aanbod en een gedegen advies komt u bij Sani-Dump tot uw droombadkamer. Bij ons kunt u uit gaan van kwalitatieve A-merken tegen een bodemprijs. Want het enige wat wij dumpen zijn prijzen!

Benieuwd hoe we te werk gaan met het ontwerpen van uw badkamer? Lees dan snel verder.

Badkamer ontwerp Aalsmeer

Nu begrijpen wij dat het maken van een keuze qua badkamer nog vrij lastig kan zijn. Daarom zijn wij altijd up-to-date met de nieuwste badkamertrends.  Samen met u gaan we opzoek naar de droombadkamer die binnen uw budget past. Ook kijken we naar de mogelijkheden qua ruimte. Als ervaren badkamerspecialist kunt u bij Sani-Dump Aalsmeer altijd een eerlijk en gedegen advies verwachten.

Op onze website kunt u alvast wat inspiratie op doen op onze inspiratie pagina. Hier zijn verschillende tips & tricks te vinden om uw badkamer praktisch en mooi in te richten. Bezoek ook eens onze Pinterestborden. De gekozen producten kunnen wij in een mooi 3D ontwerp zetten. Zo krijgt u gelijk een inzichtelijk beeld van hoe uw badkamer er daadwerkelijk uit komt te zien. Mocht u eventueel aanpassingen willen? Of misschien toch lichte in plaats van donkere tegels? Geen probleem! Dit kunt u dan altijd laten aanpassen.

Al enthousiast geworden? Lees dan verder hoe u een afspraak kunt maken.

Wacht niet langer! Kom naar Sani-Dump Aalsmeer

Twijfel niet langer en kom gezellig langs in onze showroom in Aalsmeer. Kijk op de website voor onze openingstijden. Wilt u een afspraak maken om een persoonlijk advies te krijgen? Maak een showroomafspraak. Kies de vestiging Aalsmeer, vul alle gegevens in en uw afspraak wordt bevestigd!

Tot snel bij Sani-Dump Aalsmeer!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Aalsmeer

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Alkmaar