badkamer numansdorp

Bent u op zoek naar een badkamer Numansdorp? Dan is Sani-Dump de winkel waar u moet zijn! Wij hebben vestigingen door het hele lan. U vindt ons bijvoorbeeld in Hoeksche Waard, vlak bij Numansdorp. Sani-Dump is al jaren dé specialist op het gebied van sanitair en tegels. Wij verkopen producten van topmerken zoals Grohe, Sphinx en Duravit, maar dan altijd tegen absolute bodemprijzen! Kom gerust langs in één van onze vestigingen om inspiratie op te doen.

Heeft u vragen? Neem dan contact op!

Badkamer Numansdorp | Sani-Dump heeft wat u zoekt

Omdat wij heel goed snappen dat het uitzoeken van een badkamer vaak een tijdrovende klus is, denken wij hierin graag met u mee. Tegenwoordig heeft u zoveel keuzes te maken over materiaal, kleur, indeling, etc. dat  wij goed snappen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Hierdoor bieden wij niet alleen een uitgebreid assortiment, maar helpen we ook bij het maken van de juiste beslissingen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een gratis en vrijblijvende 3D tekening te laten maken door onze ontwerpers. Op deze manier krijgt u een goed beeld van wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd langs komen in één van onze vestigingen. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Neem contact op

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Ook kunt u natuurlijk altijd langs komen in één van onze vestigingen. Bekijk op de website wel filiaal het dichtst bij u in de buurt zit. Tot ziens bij Sani-Dump!

P.s. meer inspiratie nodig? Volg ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek jouw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!