badkamer kopen vlissingen

Wilt u graag een badkamer kopen Vlissingen? Dan moet u bij Sani-Dump zijn! Wij zitten op 10 minuten afstand van Vlissingen, met een vestiging in Middelburg. Kom gerust bij ons langs als u op zoek bent naar uw nieuwe droombadkamer, of een aantal onderdelen nodig heeft. Alles wat u nodig heeft om uw nieuwe badkamer in te richten kunt u bij ons vinden. Wij verkopen merken zoals Villeroy & Boch, Grohe, Sphinx en Duravit, maar dan altijd tegen absolute bodemprijzen. Daarom zijn wij altijd de goedkoopste.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak!

Badkamer kopen Vlissingen | Sani-Dump helpt u verder!

Bij Sani-Dump is de prijs het enige wat we dumpen. Op kwaliteit wordt niet bezuinigd, want u zult in ons assortiment alleen A-merken vinden zoals Grohe, Villeroy & Boch, Geberit, Riho, Hansa, Sphinx en vele andere. Het is nogal wat om te beweren dat je de laagste prijzen van Nederland hebt, maar we kunnen dit bewijzen. Heeft u elders een offerte opgevraagd? Dan kunt u deze meenemen om te zien hoe wij uw droombadkamer nóg goedkoper kunnen aanbieden.

Dit is onderdeel van de formule waarmee wij de snelst groeiende sanitair specialist van het land zijn geworden. Inmiddels hebben we 41 vestigingen verspreid door Nederland en België, waarvan er vast ook één bij u in de buurt zit.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Daarnaast bent u van harte welkom in onze winkel, waar we u te woord staan bij vragen of als u advies nodig heeft. Uiteraard kunt u ook inspiratie op komen doen in onze ruime showroom. Tot ziens bij Sani-Dump!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Middelburg

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Den Haag