BADKAMER kopen strijen

Wilt u graag een badkamer kopen Strijen? Dan moet u bij Sani-Dump zijn! Wij hebben sinds augustus 2019 een vestiging in de Hoeksche Waard, waardoor u ook in deze regio altijd een Sani-Dump megastore in de buurt heeft. Sani-Dump staat bekend om zijn assortiment aan topmerken, maar dan tegen absolute bodemprijzen! Kom gerust langs in onze showroom om de producten met eigen ogen te kunnen zien. Ook kunt u hier alle informatie die u nodig heeft vragen aan onze medewerkers.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Badkamer kopen Strijen | Sani-Dump helpt u verder

Sani-Dump heeft een zeer ruim assortiment aan allerlei soorten badkamer artikelen. Of u nu op zoek bent naar een douchegoot of een nieuwe wastafel, alles hebben wij in huis. Daarnaast snappen we heel goed dat het budget een belangrijke rol speelt bij het inrichten van de badkamer. Daarom hebben wij bewust gekozen voor een assortiment in verschillen prijsklassen, zodat u altijd bij ons kunt slagen.

Vind u het lastig om een goed beeld te krijgen van hoe uw nieuwe badkamer er uit kan komen te zien? Dat snappen wij heel goed. Daarom kunt u bij ons een gratis en vrijblijvend 3D ontwerp laten maken. Onze specialisten gaan dan aan de hand van uw wensen en eisen aan de slag, en komen met een 3D ontwerp wat we daarna uiteraard aan u toelichten. Zo krijgt u vooraf een beeld van hoe uw nieuwe badkamer kan worden!

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat Sani-Dump voor u kan betekenen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u verder zodat u zo snel mogelijk kunt gaan genieten van uw nieuwe badkamer!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amersfoort