Badkamer kopen Sliedrecht

Wilt u graag een badkamer kopen Sliedrecht? Dan is Sani-Dump dé winkel die u zoekt. Alles voor uw badkamer vindt u bij Sani-Dump in Sliedrecht. Van baden en kranen tot aan tegels en meubels. A-merken tegen absolute bodemprijzen is wat u kunt verwachten. Met een passend en degelijk advies helpen wij u graag verder. Want wij begrijpen als geen ander dat het lastig kan zijn de juiste keuzes te maken. Maar daar helpen wij u graag bij. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak en kom gezellig langs.

Sani-Dump uw badkamerspecialist

Alles op het gebied van badkamers is te vinden in onze ruim opgezette showroom. Sani-Dump is geen dumpzaak maar een badkamer speciaalzaak waar u voor uw badkamer kunt slagen voor bodemprijzen. Nieuwsgierig wat Sani-Dump nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder.

Bij Sani-Dump is er de mogelijkheid geheel vrijblijvend een gratis 3D ontwerp te laten maken. Zo maken wij het voor u inzichtelijker hoe de door uw gekozen producten in de ruimte komen te staan. Want als speciaalzaak begrijpen wij dat het lastig kan zijn uw nieuwe badkamer daadwerkelijk te realiseren.

Door middel van de afmetingen van u badkamer uit te tekenen en de producten in de ruimte te plaatsen krijgt u een fantastische 3D tekening. En dit is geheel gratis! Wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier vindt u verschillende tips voor het samenstellen van uw droombadkamer.

Badkamer kopen Sliedrecht bij Sani-Dump

Wacht niet langer en kom gezellig langs bij Sani-Dump Sliedrecht. U vindt ons aan de Leeghwaterstraat. Voor meer informatie over ons aanbod, acties en service kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Sliedrecht

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!