Badkamer kopen Rotterdam

Voor een badkamer kopen Rotterdam bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij helpen u bij het realiseren van uw droombadkamer. Wij begrijpen dat het uitzoeken van uw nieuwe badkamer een hele klus is. Er moeten veel keuzes gemaakt worden en u wilt ook binnen budget blijven. Dan is Sani-Dump de perfecte plek voor u! Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak.

Sani-Dump helpt u!

Want gaat u voor een industriële badkamer? Of toch modern? Liever een bad of toch een inloopdouche? Kortom, keuzes genoeg! Daarom helpen wij u graag. Met meer dan 24 jaar ervaring en daarnaast een groot aanbod aan sanitair, tegels en badkamermeubelen is Sani-Dump een echte badkamer speciaalzaak. Daarnaast slaagt u bij Sani-Dump ook nog eens binnen elk budget! Want u vindt kwalitatieve A-merken tegen absolute bodemprijzen. Wij kunnen uw nieuwe badkamer ook realistisch maken.

Hoe wij dit doen?

Dit doen wij door middel van een gratis 3D ontwerp. Geheel gratis gaan wij samen met u aan de slag. We doorlopen als uw wensen en specificaties. Als alles is doorgenomen maken we direct de 3D tekening. Zo krijgt u alvast een prachtig beeld hoe uw nieuwe badkamer er daadwerkelijk uit kom te zien.

Tips badkamer kopen Rotterdam

Uw badkamer verbouwen of opknappen doet u niet dagelijks. Daarom is het belangrijk goed te kijken naar hoe u de ruimte gebruikt. Bent u met zijn 2 of gaat het hele gezin er gebruik van maken? Zorg dan bijvoorbeeld voor voldoende opbergruimte. Maar naast de ruimte is het ook van belang goed te kijken naar de trends en stijlen van badkamer. Zorg dat u een badkamer creëert die helemaal up-to-date is. Zodat u niet na 2 jaar uitgekeken raakt op bijvoorbeeld die standaard hoogglans witte tegels.

Genoeg om rekening mee te houden. Maar daar helpen wij u graag bij! Steek de handen uit de mouwen en maak vandaag nog een afspraak bij Sani-Dump Rotterdam via de website.

Uw badkamer kopen begint bij Sani-Dump Rotterdam!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Rotterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!