Badkamer kopen Puttershoek

Wilt u een badkamer kopen Puttershoek? Kom langs bij Sani-Dump in Oud-Beijerland! Hier hebben wij alles wat u nodig heeft voor uw nieuwe badkamer. Wij zijn al jarenlang dé specialist op het gebied van sanitair en tegels. Bij ons kunt u terecht voor A-merken zoals Bruynzeel, Duravit en Grohe, maar dan tegen absolute bodemprijzen! Wij aarzelen niet om te zeggen dat wij de goedkoopste zijn. U mag dan ook altijd de offerte van een andere badkamerwinkel meenemen, dan laten wij het zien!

Kom langs in de showroom of neem contact met ons op.

Badkamer kopen Puttershoek | Kom naar Sani-Dump!

Een nieuwe badkamer uitkiezen is vaak erg leuk! De keuze is alleen enorm en dat kan nog wel eens een hele klus zijn. U moet kiezen uit verschillende materialen, kleuren afstemmen, indelingen bepalen en letten op de afmetingen. Door het dagelijks gebruik van uw badkamer moet het natuurlijk wel een omgeving zijn waarin u zich fijn voelt en die aan al uw wensen voldoet. Wij begrijpen het en daarom helpen wij u graag!

In ons uitgebreide assortiment heeft u een enorme keuze, we gaan dan ook graag samen met u in gesprek om mee te denken over de mogelijkheden. Maak een online afspraak en kom bij ons lang! Wij maken tijd voor u vrij en samen gaan we aan de slag!

3D ontwerp

Heeft u al uw ideeën verzamelt? Dan is het tijd voor een 3D-ontwerp van uw badkamer! Bij Sani-Dump Hoeksche Waard brengen we uw wensen letterlijk in kaart door middel van een 3D-tekening. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Informeer bij onze collega’s naar de mogelijkheden.

Contact | Badkamer kopen Puttershoek

Bij vragen kunt u uiteraard altijd bij ons langskomen, of contact opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder met al uw vraagstukken. In onze showroom in Oud-Beijerland kunt u ook direct inspiratie op komen doen.

Tot snel bij Sani-Dump Hoeksche waard!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak om Bergen op Zoom