Badkamer kopen Leeuwarden

Op zoek waar u een badkamer kopen Leeuwarden? Kom dan zeker eens langs bij Sani-Dump Leeuwarden! Hier vindt u werkelijk alles op het gebied van badkamers! A-merken tegen de laagste prijs waardoor u binnen ieder budget een droombadkamer kunt realiseren. Voor het aanschaffen van een nieuwe badkamer is het verstandig u goed te laten adviseren. De aankopen zijn ten slotte voor een langere periode. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een 3D ontwerp. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak!

Sani-Dump helpt!

Als u uw complete badkamer wilt laten verbouwen of u wilt deze laten verplaatsen naar een andere kamer dan komen er een hoop aspecten de hoek om kijken. Denk hierbij aan de nieuwe indeling maar ook wat voor sanitair uw wilt. Uiteraard komen er een prijskaartje bij kijken als u uw badkamer compleet gaat vervangen, maar niet bij Sani-Dump! Daarnaast is het belangrijk welke materialen en stijl u wilt in uw nieuwe badkamer. Lees snel verder voor leuke en handig tips hierover!

Nieuwe badkamer trends

Om de komende jaren nog plezier te hebben van uw nieuwe badkamer moet u goed nadenken over wat u precies wilt qua stijl en mogelijkheden. Wees bijvoorbeeld creatief met tegels, kies voor een betonnen wastafel of ga voor een zwart toilet. Het kan allemaal! Bij Sani-Dump houden we de trends nauwlettend in de gaten, hierdoor vindt u de laatste collecties van bekende merken bij ons in de showroom. Wilt u wel die gouden kraan maar kunt u niet goed inbeelden hoe dit er precies uit komt te zien? Dan kunnen wij dit voor u realiseren in een gratis 3D ontwerp!

Wilt u meer weten over het maken van een 3D ontwerp van uw badkamer? Maak dan een afspraak en wij helpen u verder! U kunt in de tussentijd alvast wat inspiratie opdoen op onze inspiratiepagina! Twijfel niet langer en ga vandaag nog aan de slag met uw droombadkamer!

We zien u graag bij Sani-Dump Leeuwarden!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Leeuwarden

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!