badkamer kopen in Apeldoorn

Uw badkamer kopen in Apeldoorn? Kom langs bij Sani-Dump! De vestiging in Apeldoorn is geopend vanaf november 2019. Komt u langs onze winkel? De nieuwste collectie sanitair meubelen en accessoires. Speciaal voor u geselecteerd. Maak nu een afspraak in onze showroom! Lees verder om erachter te komen welke services u van ons kunt verwachten.

Een badkamer kopen doet u niet zomaar. Het is fijn als u geadviseerd kunt worden door iemand die verstand heeft van sanitaire zaken. Denk bijvoorbeeld aan een inloopdouche. Past het wel binnen de ruimte en stijl die u wilt uitstralen. Tijdens de showroomafspraak geven wij u wat tips en tricks over deze onderwerpen. U geeft uw stijl en wensen aan, wij nemen u mee in de keuzes.

Een 3D-ontwerp in de showroom laten maken

Goed om te weten is dat u naast de showroomafspraak ook een gratis 3D-ontwerp van uw toekomstige badkamer kan laten maken. Wij leggen het u graag uit. Stuur online uw wensen en afmetingen door. Vervolgend gaan wij direct aan de slag met de tekening. U krijgt een seintje indien de tekening klaar is. Ten slotte zien wij u graag bij Sani-Dump Apeldoorn of een andere vestiging om het ontwerp te bespreken. Maak hier een afspraak voor een 3D ontwerp!

Sani-Dump Apeldoorn; A-merken tegen bodemprijzen

Voor al uw A- en B-merken sanitair bent u van harte welkom bij Sani-Dump Apeldoorn. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen. Doe voor uw bezoek aan onze vestiging alvast inspiratie op de inspiratiepagina of volg onze Pinterest borden. Tot ziens!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Maak een showroomafspraak in één van onze vestigingen.

Maak een showroomafspraak
INSPIRATIE OPDOEN