Badkamer kopen Groningen

Wil u graag een nieuwe badkamer kopen Groningen? Dan bent u bij Sani-Dump Groningen aan het juiste adres! Alles voor uw badkamer vindt u in onze ruim opgezette showroom. Het is een ingrijpende keuze in huis; de badkamer laten verbouwen. Niet alleen een tijdrovende klus, maar ook een behoorlijke investering. We begrijpen maar al te goed dat u niet over een nacht ijs gaat. Daarom betaald u bij Sani-Dump altijd de laagste prijs voor A-merk sanitair en tegels. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroom afspraak.

Sani-Dump helpt u

U heeft vast op Pinterest al vele mooie badkamer beelden voorbij zien komen. Dat vinden wij een perfect uitgangspunt, welke we graag vertalen naar uw persoonlijke badkamer stijl. Wij willen uw ideeën en creativiteit de ruimte geven! Wat wij daar aan toevoegen is ruime ervaring in het maken van de mooiste badkamers en oog voor perfectie. Vervolgens kunnen wij dit visualiseren voor u. Hoe wij dit doen? Lees dan snel verder.

Dit doen wij door middel van een gratis 3D ontwerp. Want inspiratie is de eerste stap, maar een functionele, slimme en innovatieve badkamer creëren? Daar komt net iets meer bij kijken. Juist bij deze stappen kan Sani-Dump u helpen.

Tips samenstellen badkamer

De sanitaire voorzieningen bepalen voor 80% uw badkamer. U komt tenslotte in uw badkamer om te douchen, baden, tanden te poetsen, etc. Als u goed weet welke voorzieningen u in de badkamer wilt, dan zijn de mogelijkheden wat betreft stijl en indeling eindeloos. Bij de sanitaire voorzieningen kunt u rekening houden met kranen, toilet, radiator, wastafel(s), bad en douche. Voor een wat luxere badkamer kunt u nog verder uitbreiden met een sauna of stoomcabine. U kunt het bij Sani-Dump zo gek maken als u zelf wilt.

Adres Badkamer kopen Groningen

Ben u klaar voor badkamer kopen Groningen? Kom dan naar de showroom van Sani-Dump aan de Protonstraat 20E in Groningen. Wij staan voor u klaar en helpen u graag. Onder het genot van een bak koffie realiseren wij uw ideeën. Nog geen idee? Bekijk dan ook eens onze inspiratiepagina! Hier vindt u nog veel meer tips en ideeën die u kunnen helpen bij het uitzoeken van uw nieuwe badkamer.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Groningen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!