Badkamer kopen Drachten

Wilt u een badkamer kopen Drachten? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Al 24 jaar zijn wij dé badkamer speciaalzaak van dit moment. Met onze ruime ervaring helpen wij u bij het realiseren van uw droombadkamer. Wij bieden een groot aanbod aan A-merken sanitair, badkamermeubels en betegeling. Alles om u badkamer te realiseren.

Maak vandaag nog een afspraak bij Sani-Dump Drachten!

Sani-Dump | Badkamers

Sani-Dump zit met 41 vestigingen door heel Nederland. Met onze ruime showrooms en grote collectie vindt u bij Sani-Dump altijd wat u zoekt! Mocht u een product niet vinden dan bestellen wij deze graag voor u. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het maken van een 3D ontwerp.

Wilt u meer weten over het 3D ontwerp? Lees dan snel verder!

3D Ontwerp badkamer kopen Drachten

Om uw nieuwe badkamer te realiseren kunnen wij dit ondersteunen met een gratis 3D ontwerp. Onze ontwerpers gaan samen met u alle wensen en mogelijkheden doorlopen. Vervolgens plaatsen wij de gekozen producten in een 3D tekening. U krijgt direct inzichtelijk hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien. Zo staat u  niet voor verassingen en kunt u wijzigingen doorvoeren.

Nu begrijpen wij als geen ander dat er enorm veel keuze is waardoor het lastig kan zijn te moeten kiezen. U kunt daarom bij ons altijd een eerlijk en gedegen advies verwachten. Wij kijken met u naar wat de mogelijkheden binnen de ruimte zijn. Zodat u niet voor eventuele verassingen komt te staan.

Kom gezellig langs!

Wacht niet langer en kom gezellig langs in onze showroom in Drachten. Gevestigd aan de M.L. Kingsingel vindt u onze ruime showroom. Onze medewerkers staan voor u klaar. U kunt via onze website een afspraak maken. U ontvangt direct een afspraak bevestiging. In de tussentijd meer informatie over Sani-Dump? Neem dan ook eens een kijkje op onze Facebook pagina.

Tot ziens bij Sani-Dump Drachten!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Drachten

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Drachten