Badkamer kopen BREDA

Om een badkamer kopen Breda bent u bij Sani-Dump helemaal op de juiste plek! Onze ruime collectie A-merk sanitair en tegels is uitgebreid te bekijken in onze showroom in Breda. Omdat wij de trends op de voet volgen vindt u altijd de nieuwste collectie! Hierdoor is elke stijl badkamer samen te stellen tegen elk budget. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak en laat u inspireren en adviseren in Breda!

Alles voor uw nieuwe badkamer!

Bij Sani-Dump kunt u terecht voor alles op het gebied van badkamers! Heeft u nog geen idee wat u met de ruimte aan wilt? Wij geven u graag persoonlijk advies, zowel qua ruimte indeling als stijl. Eventueel kunnen wij dit visueel ondersteunen. Hoe we dat doen? Lees dan snel verder.

Dit doen wij door middel van een gratis 3D ontwerp! Onze ervaren medewerkers helpen u graag met het realiseren van uw ideeën. Het kan ons niet gek genoeg. Ons aanbod bestaat van baden en douchecabines tot aan urinoirs en tegels. In alle vormen, maten en materialen zijn de producten te verkrijgen. Dus waar u ook naar op zoek bent en welke stijl u ook wilt, u vindt het allemaal bij Sani-Dump! Bekijk ook eens onze Pinterestborden.

Advies & Trends

Met merken zoals onder andere Villeroy & Boch, Sphinx, Vasco en Riho kunnen wij elke stijl badkamer voor u samen stellen. Omdat uw nieuwe badkamer voor langere periode in de smaak moet vallen is het van belang een trendy badkamer te ontwerpen die helemaal van nu is. Daar weten wij bij Sani-Dump alles van! Wij adviseren u in bijvoorbeeld de ruimte indeling. Heeft u een “loze” ruimte waar u niks mee kunt? Zoals een schuindak of een vreemde hoek? Maak hier bijvoorbeeld opbergruimte van. Niets is zo fijn om in een opgeruimde en nette badkamer uw ochtend te beginnen. Door middel van een 3D tekening kunnen wij u laten zien hoe dit eruit komt te zien en zorgen wij ervoor dat iedere centimeter optimaal benut wordt.

Naast de ruimte indeling is de stijl natuurlijk enorm belangrijk. Gaat u voor donkere tegels of tocht wit? Wilt u zwarte accessoires of toch standaard chrome? Wij helpen u graag met deze keuze maken. Wilt u bijvoorbeeld sfeer en warmte in de ruimte? Ga dan voor natuurlijke materialen zoals houtlook tegels en een houten wastafel. Combineer dit met een stenen waskom en zwarte kraan en uw heeft een natuurlijke en warme badkamer! Wilt u meer weten over de nieuwste trends of wilt u een passend advies? Kom dan eens langs in de showroom in Amsterdam. Wij staan voor u klaar! Ondertussen kunt u ook een kijkje nemen op onze inspiratiepagina voor nog meer tips en trends.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Breda

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Breda