Badkamer kopen Apeldoorn

Wilt u een badkamer kopen Apeldoorn? U bent aan het juiste adres bij Sani-Dump! Vanaf november 2019 bij u in de buurt van Apeldoorn. Onze specialisten helpen u graag aan de badkamer van uw dromen. U vindt de nieuwste trends op het gebied van sanitair bij ons. Maak nu een afspraak met een van onze medewerkers.

A-kwaliteit voor een bodemprijs

Alle producten voor een badkamer vindt u bij ons in de showroom. Kijk rustig rond tussen alle producten. Van badkamertegels tot douches en spiegels. Er is altijd iemand die u graag adviseert. Wist u dat wij ook een eigen inspiratiepagina hebben op de website? Hier leest u meer over de nieuwste trends en geven wij handige tips.

Denk aan het vullen van een kleine badkamer. Of een badkamer met schuin dak. Alle producten bekijkt u bij Sani-Dump Apeldoorn of een van onze andere vestigingen. Klik hier om de inspiratiepagina te bekijken.

3D-ontwerp | Badkamer kopen Apeldoorn

Om uw toekomstige badkamer alvast te bekijken raden wij u aan om een gratis 3D-ontwerp te laten maken! U bepaalt welke sanitair producten u wilt in het ontwerp. Met vrijwel alles wordt rekening gehouden. U maakt een afspraak bij een vestiging in de buurt en bespreekt het ontwerp met onze specialist door. Wij geven u graag tips mee.

Heeft u interesse in het bekijken van uw toekomstige badkamer? Maak een afspraak bij 1 van onze 40 vestigingen in Nederland! Bijvoorbeeld bij die in Apeldoorn. Geopend vanaf november 2019. De koffie staat klaar. Wij zien u snel bij Sani-Dump.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Maak een showroomafspraak in één van onze vestigingen.

Maak een showroomafspraak
INSPIRATIE OPDOEN