Badkamer kopen Amsterdam

Wilt u een badkamer kopen Amsterdam? Dan is Sani-Dump de badkamer speciaalzaak die u zoekt. Met ons ruim aanbod bieden wij een totaal pakket op het gebied van badkamers. Voor uw gehele badkamer kunt u terecht bij Sani-Dump Amsterdam. Van badkamermeubels tot aan sanitair en betegeling. Daarnaast slaagt u bij Sani-Dump binnen elk budget. Hoogwaardige A-merk producten tegen absolute bodemprijzen. Dat is wat u kunt verwachten bij Sani-Dump.

Alles voor uw badkamer bij Sani-Dump

Een immens groot aanbod in kranen, douchewanden, whirlpools, badmeubelen, baden, tegels en nog zoveel meer. Nu begrijpen wij dat de keuze in sanitair ontzettend groot is. Gaat u voor landelijk? Of toch voor design? En hoe past u dat mooi toe in de ruimte? Op al deze vragen gaan wij met u opzoek naar een passende oplossing. Dit kunnen wij ondersteunen door middel van een gratis 3D ontwerp.

De voordelen van een 3D ontwerp onder elkaar;

  • Een duidelijk beeld van de ruimte en afmetingen.
  • U kunt uw ruimte indeling ter plekke aanpassen en kijken wat de mogelijkheden zijn.
  • De producten worden direct in 3D zichtbaar.
  • U krijgt een totaal beeld van uw nieuwe badkamer.
  • Eventuele aanpassingen kunt u direct doorvoeren.
  • Het 3D ontwerp is geheel gratis!

Reden genoeg om een afspraak te maken en uw badkamer te kopen bij Sani-Dump Amsterdam. Kom gezellig langs en laat u inspireren en adviseren.

Afspraak badkamer kopen Amsterdam

Een afspraak maken is in slechts 3 stappen gebeurd. Kies de vestiging Amsterdam en selecteer vervolgens de datum naar keuzen. Na het invullen van uw gegevens wordt uw afspraak direct bevestigd. In de tussentijd kunt u alvast wat inspiratie op doen. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina voor meer leuk nieuws over Sani-Dump.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Amsterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amsterdam