Badkamer kopen alkmaar

Wilt u een badkamer kopen Alkmaar? Sani-Dump Alkmaar helpt u graag verder. Bekijk samen met onze specialisten wat bij u past en creëer uw droombadkamer. Sani-Dump is de de grootste en altijd de goedkoopste zelfstandige sanitair & tegel keten van de Benelux. Neem contact met ons op voor meer informatie.

3D tekening van uw badkamer  | Badkamer kopen Alkmaar

Op het moment dat u bij het bezoek aan de winkel een plattegrond meeneemt van uw badkamerruimte stelt u ons in de mogelijkheid om kosteloos een 3D tekening voor u te ontwerpen. Hierdoor kunnen we gezamenlijk een goed overzicht krijgen van wat past binnen uw badkamer. Graag doorlopen wij alle mogelijkheden met u. Wij laten u zien hoe alles eruit zal zien en of bijvoorbeeld meubels wel bij elkaar passen. Meer weten hierover? Laat het ons weten.

A-merken

Wij bieden u kwaliteit tegen een lage prijs! Wie wordt daar nou niet blij van!? Bij ons vindt u voor ieder budget een badkamer bestaande uit A-merken sanitair en tegels. Hierdoor kunt u jarenlang onbezorgd genieten van uw badkamer. Met onze 24 jaar ervaring bieden wij altijd de beste oplossing. Kom langs in onze winkel en krijg eerlijk en gedegen advies op maat. Tot ziens bij Sani-Dump Alkmaar! Volgt u ons al op Facebook? 

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Alkmaar

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Alkmaar