Badkamer inspiratie Sliedrecht

Als u op zoek bent naar badkamer inspiratie Sliedrecht, kom dan zeker eens langs in de showroom van Sani-Dump! Gevestigd aan de Leeghwaterstraat in Sliedrecht kunt u in alles rust inspiratie opdoen voor uw nieuwe droombadkamer. Gaat u voor landelijk? Modern? Of toch industrieel? Geen probleem bij Sani-Dump want we hebben het allemaal! Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak!

Sani-Dump Sliedrecht

Sani-Dump heeft vestigingen door het hele land, zo ook in Sliedrecht. In onze ruim opgezette showroom is er ruimte genoeg om inspiratie op te doen om uw droombadkamer samen te stellen. U kunt bij ons terecht voor sanitair, badkamermeubels en badkamer tegels. Kortom, alles voor uw badkamer. Badkamer inspiratie kan verrassend moeilijk te vinden zijn. Vaak kom je uit bij ideeën die binnen dezelfde interieurstijl blijven. Ideeën voor badkamers met een Scandinavische of juist moderne stijl zijn lastig te vinden. Lees snel verder!

De inrichting van de badkamer bepaalt de algemene stemming en energie in de ruimte. Betegelde wanden geven een schone, moderne look terwijl bepaalde kleuren en stijlvolle accenten juist de ruimte uitnodigender maken. Voor het uitzoeken van producten voor uw badkamer heeft u een hoop basics nodig zoals douchewanden en baden. Het ontwerpen van de ideale badkamer is alvast een stuk gemakkelijker met een duidelijk overzicht.

Sani-Dump voor badkamer inspiratie Sliedrecht

Om een duidelijk beeld te geven van uw nieuwe badkamer kunnen wij voor u een gratis 3D ontwerp maken! Dit is dé ideale uitkomst als u al uw  badkamer inspiratie Sliedrecht op papier wilt uitwerken. Want weet u bijvoorbeeld niet zeker of de tegels wel passen bij de gekozen badkamermeubels? Door het maken van een 3D tekening weet u precies hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien!

Nog geen tijd gehad om een afspraak te maken of langs te komen voor badkamer inspiratie Sliedrecht in onze showroom? Neem dan ook eens een kijkje op onze inspiratiepagina op de website! Hier kunt u onder andere leuke blogs lezen over de indeling van uw badkamer maar ook het toepassen van de juiste materialen en keuren.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Sliedrecht

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!