BADKAMER IDEEËN

Voor de leukste badkamer ideeën gaat u naar Sani-Dump! Door onze voorraad grote merken als Bruynzeel, Sphinx, Pelipal, Thebalux, Grohe, Villeroy & Boch en Riho kunt u uw ideeën vertalen naar een complete badkamer of passende accessoires. Soms is het moeilijk kiezen uit de vele mogelijkheden, wij denken daarom graag met u mee om zo uw badkamer idee te realiseren.

Twijfelt u of uw badkamer idee te realiseren is? Past alles wel in uw badkamer? Uiteraard adviseren wij u en kunnen wij uw badkamer ook uittekenen als u dat wilt. U krijgt dan een goed beeld van wat er mogelijk is op het gebied van sanitair en badkamer meubelen. Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen overal een geschikte oplossing voor vinden, met kwaliteitsmerken en natuurlijk betaalbaar, want onze sanitair prijzen zijn altijd de laagste!

BADKAMER IDEEËN IN ONZE SHOWROOM

U wilt een nieuwe badkamer maar u heeft nog geen idee wat u precies wilt? Moet uw badkamer idee nog tot leven komen? In al onze showrooms vindt u voorbeeld badkamers om zo uw visie concreet in te vullen. Ook helpen wij u graag bij de keuze van materialen, kleuren, aankleding en indeling, zodat uw badkamer idee concreet gestalte krijgt.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!