Badkamer Ermelo

Bent u op zoek naar een badkamer in Ermelo? Laat u inspireren en ontdek meer!

Badkamer Ermelo

Altijd een vestiging in de buurt!

Op zoek naar een badkamer Ermelo ? Dan zijn wij van Sani-Dump uw partner bij uitstek, in één van onze showrooms door het hele land! Sani-Dump levert eersteklas badkamerproducten van alle bekende merken, tegen een lage prijs. Al het sanitair bij Sani-Dump is dus van een uitstekende kwaliteit.

Bent u benieuwd of wij uw droom badkamer in ons assortiment hebben? Twijfel dan niet om eens een bezoekje te brengen aan een van onze megastores. Wij zullen samen met u een prachtige badkamer realiseren, met sanitair naar uw wensen.

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Nijverheidsweg-Noord 75
3812 PK  Amersfoort

BIJ SANI-DUMP WORDT U OPTIMAAL GEHOLPEN

In de showroom staan onze ervaren medewerkers voor u klaar, zij kunnen u van professioneel advies op maat voorzien. Via de website kunt u direct een persoonlijke afspraak maken, waarin we de mogelijkheden voor uw badkamer uitgebreid kunnen bespreken. Neemt u vooral de plattegrond van uw badkamer mee, zodat we u optimaal kunnen helpen. Dit kan onder andere door het maken van een 3D-ontwerp van uw droombadkamer. Zo heeft u direct een beeld hoe het nieuwe sanitair in uw badkamer past.

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 20:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

KOM EENS LANGS BIJ UW BADKAMER SPECIALIST IN ERMELO

Bij Sani-Dump zijn de badkamermeubels van A-merken voor de laagste prijs terug te vinden. Bezoek onze megastore in Cruquius of een van de andere megastores voor advies op maat over uw badkamer! Onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt ook even een kijkje nemen op onze Facebook pagina voor nog meer informatie over Sani-Dump.