Badkamer Drachten

Bij Sani-Dump badkamer Drachten vindt u een compleet assortiment sanitair en badkamermeubelen, van de beste A-merken, tegen absolute bodemprijzen! In ons assortiment voeren wij uitsluitend topkwaliteit, en in de showrooms kunt u eindeloos inspiratie op doen voor uw badkamer. Wij vinden het belangrijk dat u voor ieder budget een luxe badkamer kunt inrichten, daarom bieden wij alles aan tegen de absoluut laagste prijs. Naast onze vestiging in Drachten, vindt u 41 Sani-Dump showrooms, verspreid in Nederland en België. Er is dus altijd een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt!

Professioneel advies op maat bij Sani-Dump

In de showroom staan onze ervaren medewerkers voor u klaar, zij kunnen u van professioneel advies op maat voorzien. Via de website kunt u direct een persoonlijke afspraak maken, waarin we de mogelijkheden voor uw badkamer uitgebreid kunnen bespreken. Wij raden u aan om een plattegrond van uw badkamer mee te nemen, zodat we u optimaal kunnen adviseren. Het is onder andere mogelijk om een 3D-ontwerp van uw droombadkamer te maken. Zo heeft u gelijk een beeld hoe het nieuwe sanitair in uw badkamer gaat passen.

Badkamer Drachten – Kwaliteit van A-merken

Bij Sani-Dump vindt u badmeubelen en sanitair van topmerken, voor absolute bodemprijzen. Hiermee garanderen wij u niet alleen duurzaamheid, maar ook een luxe uitstraling voor elke badkamer en elk budget! Op de Sani-Dump website vindt u een overzicht van alle merken die we in het assortiment voeren, waaronder Sphinx, Vasco, Riho en Villeroy & Boch. De merken zijn gesorteerd op categorie, zodat u gericht kunt zoeken. Op onze website kunt u, vooraf aan uw showroom bezoek, al veel inspiratie opdoen!

Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment? Kom dan langs in één van de Sani-Dump megastores door het hele land, en laat u verrassen. Wij zetten de koffie voor u klaar!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Drachten

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Drachten