Badkamer Berkel en Rodenrijs

Bent u op zoek naar een badkamer Berkel en Rodenrijs? Wij, van Sani-Dump Zoetermeer, helpen u graag verder in uw zoektocht! Wij zijn dé speciaalzaak met gloednieuwe A-merken binnen de sanitair & tegels en verkopen deze tegen scherpe prijzen. Het enige dat wij dus dumpen is de prijs! In Nederland beschikken wij over maar liefst 41 verschillende megastores, die u (normaal gesproken) vrijblijvend kunt bezoeken. Met ruim 24 jaar ervaring hebben wij al veel klanten kunnen helpen en wij hopen ook u snel te mogen ontvangen in onze vestiging.

Wilt u dat wij op maat met u meekijken naar de mogelijkheden voor uw badkamer? Wacht niet en maak direct een afspraak met een van onze medewerkers.

Badkamer Berkel en Rodenrijs | Sani-Dump staat voor u klaar!

Ons assortiment is enorm breed en varieert in prijsklasse; zo kunnen wij voor ieder budget een mooie badkamer opleveren. Wij stellen onze badkamers alleen maar samen op basis van kwalitatieve materialen en daarnaast zijn ook onze badkamermeubels van toonaangevende merken. Enkele voorbeelden hiervan zijn Duravit, Grohe en Villeroy & Boch. Naast een hoge kwaliteit staat ook een goede service bij ons hoog in het vaandel.

Zo hebben wij bijvoorbeeld deskundige ontwerpers binnen ons team aangenomen, die u verder kunnen helpen met een (gratis en vrijblijvende) 3D ontwerp van uw droombadkamer. Zij nemen uw wensen en eisen mee in het ontwerp en wegen deze af tegen de mogelijkheden voor uw badkamerruimte. Om onze ontwerpers alvast een duwtje in de juiste richting te geven raden wij onze klanten aan om alvast wat visuele inspiraties te maken.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een badkamer Berkel en Rodenrijs óf heeft u nog vragen voor ons? Twijfel niet en neem in beide gevallen gerust even contact met ons op. Tot ziens bij Sani-Dump Zoetermeer!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Zoetermeer

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Zoetermeer