BADKAMER APELDOORN

Een badkamer Apeldoorn vindt u bij Sani-Dump! De badkamer van uw dromen tegen een bodemprijs. De keuze voor een nieuwe badkamer is soms lastig. Laat u inspireren door ons assortiment in onze showroom. U vindt deze in Apeldoorn! Zien wij u snel?

Villeroy en boch, Bruynzeel en Grohe. U vindt het allemaal bij Sani-Dump Apeldoorn. Uw sanitair expert in de buurt. Wilt u uw badkamer voor u zien? Laat dan een 3D-tekening maken! Gratis. U geeft uw wensen door en wij maken de badkamer leven. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Wij maken het ontwerp en bespreken met u in een vestiging in de buurt. Klik hier om een gratis 3D-tekening te laten maken.

Wie is Sani-Dump?  | Badkamer Apeldoorn

Sani-Dump is met 40 megastores de snelst groeiende sanitair winkel van Nederland. Zoals hierboven benoemd verkopen wij topmerken tegen een bodemprijs. Alles wat u zoekt, vindt u bij ons! Zelfs whirlpools en stoomcabines. U kunt het zo gek niet bedenken.

Soms is het lastig om inspiratie te hebben voor de inrichting van een nieuwe badkamer. U vraagt zich af wat de nieuwste trends zijn en u nog met factoren rekening moet houden. Raak geïnspireerd door onze inspiratie pagina. Hier vindt u iedere maand een nieuw blogbericht waarin wij u meenemen in de mogelijkheden. Badkamers met een schuin dak, zwarte badkamers of toch een seizoen badkamer? Ontzettend veel mogelijkheden. Laat u verrassen door onze expertise. Maak nu een afspraak in de showroom van Apeldoorn. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Apeldoorn