Badkamer Amsterdam

Bent u toe aan een nieuwe badkamer Amsterdam? Weet u al welke stijl u zoekt? Wilt u een bad of douche of allebei? Een douchecabine? Er zullen een hoop vragen komen wanneer u alle mogelijkheden ziet die Sani-Dump u te bieden heeft. De afgelopen jaren is er een grote vooruitgang geweest in de sanitair markt. Vooral op het gebied van douches is er veel veranderd. Vroeger was een teil al een hele luxe, tegenwoordig is de douchesauna helemaal hot voor in uw badkamer!

Een badkamer Amsterdam samenstellen bij Sani-Dump

Veel mensen gaan sneller onder de douche dan in bad. Simpelweg omdat een douche veel sneller gaat dan een bad. Daarnaast heeft niet iedereen genoeg ruimte in huis om een bad te plaatsen. Daar hebben de bekende merken iets op bedacht. Een douche die van alle gemakken is voorzien en dezelfde beleving biedt als een bad. De luxe van een bad, op een kleiner oppervlak. Denken in oplossingen noemen we dat.

Sani-Dump helpt u graag om de ideale, rustgevende badkamer samen te stellen. Neem uw plattegrond van de badkamer mee. Onze collega’s kunnen u op deze manier beter adviseren en een voorstel maken voor een badkamer.

Laat geheel vrijblijvend een offerte opstellen

Kom een keer langs in een van onze megastores en laat u door een van onze medewerkers adviseren. Zij hebben jarenlange ervaring en kunnen u helpen bij de inrichting van uw badkamer. Wij willen dat u tevreden naar huis gaat. Mocht u een vrijblijvende offerte willen, dan kan dit uiteraard. Ga vooral met onze offerte langs de concurrentie en vergelijk de prijzen. Wij bewijzen graag dat wij de voordeligste aanbieder zijn op het gebied van sanitair.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Amsterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amsterdam