Badkamer AALSMEER

Bent u op zoek naar sanitair, en inspiratie voor uw badkamer Aalsmeer? Bezoek dan eens de Sani-Dump showroom in Aalsmeer. Hier vindt u sanitair en badkamer meubelen in verschillende stijlen, en uitsluitend van topmerken. Het enige dat we bij Sani-Dump dumpen, is de prijs! Bij ons bent u gegarandeerd van de allerscherpste prijzen. Uw badkamer krijgt een luxe uitstraling, wat uw budget ook is. Naast onze megastore in Aalsmeer, heeft Sani-Dump nog een aantal vestigingen in Nederland en België. Kom dus gerust langs, en laat u verrassen door het ruime aanbod!

Badkamer Aalsmeer – A-merk kwaliteit

Bij Sani-Dump bieden we uitsluitend A-merken in het assortiment. Hierdoor kunnen we top kwaliteit en duurzaam sanitair blijven garanderen. Denk bijvoorbeeld aan merken als Duravit, Macbath, Grohe en Bruynzeel. Online vindt u een compleet overzicht van de merken die we in het assortiment hebben, gesorteerd op categorie. Hier kunt u alvast inspiratie op doen, voordat u de showroom bezoekt.

Persoonlijke service van Sani-Dump

Sani-Dump staat niet alleen bekend om ons uitgebreide assortiment en absolute bodemprijzen. We bieden daarnaast een zeer uitgebreide persoonlijke service. Om hiervan te profiteren kunt u een persoonlijke afspraak maken in één van onze vestigingen. Wanneer u daarbij de plattegrond van uw badkamer meeneemt, kunnen onze ervaren medewerkers u optimaal adviseren. Het is bijvoorbeeld mogelijk een 3D-ontwerp te laten maken van uw ideale badkamer. 

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies, of wilt u inspiratie opdoen? Kom langs bij Sani-Dump Aalsmeer, of één van de 41 andere vestigingen. Wij zetten de koffie voor u klaar!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Aalsmeer

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Aalsmeer