Badkamer 3D ontwerp Leeuwarden

Wilt u ook graag een badkamer 3D ontwerp Leeuwarden? Kom dan langs bij Sani-Dump Leeuwarden! Bij Sani-Dump vindt u alles voor uw badkamer, n met een ruim opgezette showroom dé plek om uw nieuwe droom badkamer te ontwerpen. Wij begrijpen als geen ander dat het maken van een keuze qua badkamer nog vrij lastig kan zijn. Maar dan zij wij er voor u door middel van een gratis 3D ontwerp. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak bij Sani-Dump Leeuwarden.

Sani-Dump ontwerpt!

Wij kunnen u helpen bij het realiseren van uw badkamer. Hoe doen we dat? Wij nemen met u samen alle wensen en mogelijkheden door. Maken een praktische ruimte indeling en kijken wat er binnen uw budget mogelijk is. Als alles uitgewerkt is gaan we aan de slag! Onze medewerkers laten u door middel van een 3D ontwerp zien hoe uw nieuwe badkamer er daadwerkelijk uit komt te zien. Alvast wat inspiratie op doen? Lees dan snel verdder!

Badkamer 3D ontwerp Leeuwarden

Bij ons kunt u binnen elk budget een droombadkamer realiseren. Door onze ruime collectie is er binnen elke stijl een badkamer te ontwerpen. Als speciaalzaak blijven wij altijd meelopen met de nieuwste trends.

Daar naast geeft een 3D ontwerp pas echt een goed beeld hoe uw nieuwe badkamer er daadwerkelijk uit komt te zien. Want misschien vindt u de gekozen tegels toch niet zo mooi als gedacht. Of misschien kunt u niet kiezen tussen 2 type wastafels. Dit zetten wij in het 3D ontwerp en zo kunt u tijdig de juiste keuze maken.

Maak vandaag nog een afspraak voor het maken van uw eigen 3D ontwerp. Dit kan via onze website. In slechts 3 stappen wordt uw afspraak bevestigd! Tot snel bij Sani-Dump Leeuwarden!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Leeuwarden

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!