BAD MET DOUCHEGEDEELTE EN DEUR

Zoekt u naar een bad met douchegedeelte en deur? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres. Sani-Dump heeft een divers aanbod van A-merken waar zeker iets voor u tussen zit! Wij verkopen tegenwoordig de bekende A-merken zoals: Bruynzeel, Hoesch, Riho, Sani Jura, Sphinx en Victoria. Het samenstellen van een badkamer kan aardig in de papieren lopen, daarom bieden wij de bekende A-merken tegen aantrekkelijke prijzen aan.

Nieuwsgierig of er een droombadkamer voor u bij zit? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen of eens langs te komen in een van onze megastores. Wij helpen u graag verder!

MAAK GEBRUIKT VAN ONS DESKUNDIGE ADVIES

Naast de laagste prijs bieden wij onze klanten ook de beste service, zodat u altijd tevreden naar huis gaat. Onze medewerkers hebben genoeg ervaring om u van een passend advies te voorzien. Zij kijken samen met u naar de mogelijkheden binnen de ruimte die uw badkamer te bieden heeft. Baden kopen gaat gepaard met diverse soorten mogelijkheden.

U zult versteld staan van de opties die wij u te bieden hebben bij baden kopen. U vindt bij ons van alles tussen een hoek bad en een vrijstaande badkuip in. Alles om u helemaal tot rust te laten komen. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht, wij staan voor u klaar!

MEER INFORMATIE OVER BAD MET DOUCHEGEDEELTE EN DEUR

Wilt u meer informatie ontvangen over bad met douchegedeelte en deur? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen of eens langs te komen in een van onze megastores. Wij helpen u graag verder! De koffie staat altijd voor u klaar.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!