Bad kopen

Wilt u een bad kopen? Laat u inspireren en ontdek meer!

Bad kopen

Laat u verrassen!

Al eens gedacht aan een bad kopen? Soms bent u zelfs te moe om onder de douche te staan, of wilt u zo lang douchen dat het gewoon waterverspilling is. De oplossing: lekker een bad laten vollopen op de gewenste temperatuur en ontspannen maar! Sani-Dump heeft alles in huis voor een luxe en comfortabele badkamer, wat betekent dat we uiteraard ook verschillende modellen ligbaden in ons assortiment hebben.

kosten badkamer
Sani-Dump - 2-2
Sani-Dump - 1 (1)

BAD KOPEN, MAAR WELKE DAN?

U kunt verschillende baden kopen. Als u door de Sani-Dump showrooms loopt, krijgt u al een goed beeld van de uiteenlopende mogelijkheden. Toch kan het lastig zijn om in te schatten of een bepaald bad in uw badkamer past, zowel qua stijl als qua grootte. Denk maar aan de breedbeeldtelevisie die in de winkel een acceptabel formaat lijkt te hebben, maar eenmaal thuis de proporties van een klein bioscoopscherm heeft aangenomen.

Sani-Dump heeft al 26 jaar ervaring als sanitair specialist en kan u dus altijd helpen als u vragen heeft. Onze medewerkers kunnen zelfs een 3D-tekening maken van uw badkamer, zodat u een realistisch beeld krijgt van wat er mogelijk is voor u. U hoeft daarvoor niet te betalen en u zit nergens aan vast, wij zien het namelijk als een stuk service richting onze klanten. Een bad kopen begint daarom altijd goed in een van de vestigingen van Sani-Dump.

BAD KOPEN VOOR DE LAAGSTE PRIJS

U wilt natuurlijk geen bad kopen dat over een korte tijd alweer gaat lekken of andere problemen geeft. Daar hoeft u bij Sani-Dump dan ook absoluut niet bang voor te zijn. Wij hebben alleen maar A-merken in onze collectie die zich inmiddels geruime tijd hebben bewezen op het gebied van kwaliteit. Het mooiste van alles is dat we u garanderen dat u deze topmerken bij ons voor de laagste prijs heeft. A-merken voor dumpprijzen, omdat luxe voor iedereen betaalbaar moet kunnen zijn. Wilt u een bad kopen en hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Dan nodigen we u van harte uit om onze succesformule met eigen ogen te komen bekijken in een van de Sani-Dump showrooms bij u in de buurt. Graag tot ziens!