BAD DOUCHECOMBINATIES

Twijfelt u tussen een bad of een douche? Dan zijn bad douchecombinaties de ideale oplossing voor u. Sani-Dump biedt diverse bad en douche combinaties aan. Bovendien biedt Sani-Dump een zeer ruime collectie aan A-merken sanitair en badkamermeubelen. Wij zorgen bij elke prijs voor de scherpste prijzen! Bij ons betaald u nooit te veel.

Bent u benieuwd of een bad douche de perfecte oplossing voor uw badkamer is? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

WAT IS EEN BAD DOUCHECOMBINATIE?

Een douche bad is een bad met de mogelijkheid om te douchen. Een douche bad heeft een apart gedeelte om te douchen. De vloer is daar vlakker en is het wat dieper gelegen zodat het water gemakkelijk weg vloeit. Dit zorgt er voor dat er toch makkelijk gedoucht kan worden en door de vlakke minder mogelijkheid is tot uitglijden.

Een douche bad is handig als u weinig ruimte in uw badkamer hebt, maar deze wel optimaal wilt kunnen gebruiken. Hierdoor hoeft u niet meer te kiezen, maar heeft u het allebei!

MEER INFORMATIE OVER BAD DOUCHECOMBINATIES

De voordelen van een bad douche combinatie zijn echt eindeloos. Bij Sani-Dump hoeft het niet veel te kosten, maar u heeft er wel altijd een voordeel van. Bij ons is deze combinatie verkrijgbaar in allerlei vormen en maten.

Wij bij Sani-Dump gaan graag met u de mogelijkheden na. Maak nu vrijblijvend een afspraak!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!