apeldoorn sanitair

Bent u op zoek naar Apeldoorn sanitair? Kom langs bij Sani-Dump Apeldoorn! Goed om te weten is dat het sanitair van Sani-Dump van hoge kwaliteit is. En dat tegen een bodemprijs. Samen stellen we uw droombadkamer samen. Van wandtegels tot inloopdouches. Bekijk de producten in de showroom. Zien wij u snel?

Ons uitgebreide assortiment | Apeldoorn Sanitair

Bij Sani-Dump Apeldoorn vindt u badkamermeubelen van veel verschillende merken. Heeft u een bepaald merk voor ogen? Geef het aan bij onze badkamerspecialist. Hij of zij neemt u mee in alle producten en mogelijkheden. Daarnaast geven wij ook tips!

 Persoonlijk advies is een must bij een nieuwe badkamer. Maak nu een afspraak bij Sani-Dump Apeldoorn. Open vanaf november 2019! Liever een andere vestiging? U vindt hier al onze Sani-Dump vestigingen. Er is er altijd wel één bij u in de buurt. Zowel in Nederland als in België.

3D-ontwerp van mijn nieuwe badkamer!

Heeft u in uw hoofd hoe uw nieuwe badkamer er uit moet komen te zien? Bespreek uw wensen met ons. Vervolgens maken wij een 3D-tekening. Hier houden wij rekening met uw sanitair wensen. Denk aan artikelen, accessoires en kleuren. Zodra het ontwerp gereed is nodigen wij u uit om onder het genot van een kop koffie het ontwerp te komen bekijken. Alle producten zijn terug te vinden in onze showroom. U kunt voor uw bezoek aan de showroom al inspiratie opdoen dankzij de inspiratiepagina & Pinterest.

Maak nu een afspraak om uw nieuwe sanitaire artikelen aan te schaffen! Dit doet u door op de rechterbutton te klikken. Tot snel bij Sani-Dump Apeldoorn!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Ontdek uw droombadkamer.